aanbod

Als professional organizer help ik jou rust, overzicht en vrolijkheid aan te brengen in je woning. Ik begeleid je met het maken van keuzes over spullen en help je tegelijkertijd om een ruimte te creëren waarin jij je fijn voelt. Dat doe je niet alleen door op te ruimen, maar ook door bijvoorbeeld meer kleine dingen in je interieur te verwerken die een lach op je gezicht brengen. Natuurlijk staan jouw wensen hierbij centraal, want jij moet je thuis voelen in je woonruimte. Daarnaast zorgen we er met het opruimen voor dat je meer overzicht en rust krijgt, waardoor je de ruimte krijgt om nieuwe leuke dingen en doelen toe te laten in je leven.

Hieronder vind je mijn aanbod waar ik jou bij kan helpen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur mij een bericht door het contactformulier in te vullen en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen! 

simplififed-small-closet

opgeruimde kledingkast

Beginnen met je kledingkast zorgt er voor dat je weer elke ochtend goed voor de dag komt.

Doordat jij weer stralend door het leven gaat zullen andere dingen ook makkelijker gaan. Dit is dan ook de reden dat ik kledingkast-organizing als eerste aanbied. Als jij jezelf weer mooi voelt krijg je energie die je kunt gebruiken om andere dingen aan te pakken!

pexels-designecologist-1005058

je huis op orde

”Je huis moet de schatkist van je leven zijn”, zei een grote architect ooit. 

 

Jij moet je thuis voelen in jouw huis. Je huis hoort een plek te zijn waar jij jezelf kan zijn, met spullen om je heen waar jij van houdt. Door je woning op te ruimen en praktisch in te richten naar jouw ritme, maak je jouw huis weer een plek om tot rust te komen.

pexels-karolina-grabowska-4498140

hulp bij verhuizen

Wanneer je gaat verhuizen is dit een perfecte mogelijkheid om eens door al je spullen te gaan. 

Verhuizen is al stressvol genoeg, toch? Wat als je er voor zorgt dat je in deze periode razend snel door al je spullen heen kunt gaan om goede keuzes te maken voor jouw nieuwe woning!? Nieuw huis betekent nieuwe start. Hoe kan je die beter beginnen dan met alleen maar de spullen waar jij van houdt?

pexels-nadine-wuchenauer-1563650

Vrolijkheid in je huis

Hoe kan je met alledaagse dingen meer vrolijkheid creëren in jouw huis?

Verschillende voorwerpen roepen verschillende emoties op. Wat nou als jij er in jouw huis voor kan zorgen dat verschillende dingen uit het dagelijks leven voor meer vrolijkheid zorgen? 

Contact

Bel of app

+31 6 333 456 65

Mail

info@pakt-aan.nl