Hulp bij verhuizen nodig?

Ga jij binnenkort verhuizen? Met hulp bij verhuizen zorg ik dat jouw spullen netjes ingepakt en georganiseerd worden. Tijdens een verhuizing kan er namelijk behoorlijk wat op je afkomen. Welke spullen gebruik je nu echt, en welke spullen liggen vooral in de weg? Als opruimcoach help ik jou met het maken van keuzes voor spullen, zodat je alleen meeneemt wat je nodig hebt. Zo zorg je dat je met meer vrijheid en structuur kan verhuizen naar jouw nieuwe woning. Met hulp bij verhuizen begeleid ik jou ook met het organiseren van jouw nieuwe woning. Zo zorg je dat je met een opgeruimd gevoel kan genieten van jouw nieuwe paleisje!

Waar help ik jou nog meer bij?

Als professional organizer bied ik niet alleen hulp bij verhuizing, maar ook wanneer je meer rust en ruimte wilt creëren in je huidige woning. Weet je niet goed waar te beginnen? Dan help ik jou graag om stap voor stap jouw spullen te organiseren. Niet alleen het wegdoen van spullen, maar ook het inbrengen van kleine elementen die jou vreugde brengen, is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Zo zorg je dat jouw woning echt als een thuis voelt, waar jij je gelukkig en vrij in voelt. Op deze manier houd je meer ruimte en rust over om de dingen te doen waar jij je goed bij voelt. Een opgeruimde woning zorgt namelijk ook voor meer rust en positieve energie in jouw leven.

pexels-cottonbro-4553157

'Hulp bij verhuizen-pakketten'

Wanneer je hulp bij verhuizen nodig hebt, bied ik verschillende pakketten aan die jou hierbij zullen helpen. Aangezien iedere woning en wensen anders zijn, ga ik samen met jou in gesprek om te kijken waar jij hulp bij kunt gebruiken. Heb jij bijvoorbeeld alleen een steuntje in de rug nodig en advies over hoe je jouw spullen het beste kunt organiseren? Dan kies je voor een beginnerspakket, waarin jij handvatten krijgt om spullen uit te zoeken en te structureren. Of heb je hulp bij verhuizen nodig van inpakken tot organiseren van jouw nieuwe woning? Kies dan voor een aanpakkerspakket waarin we in 15 uur alle woonruimtes tot in de puntjes aanpakken.

Over Pak’t Aan

Organiseren en structureren zit mij vanaf jongs af aan al in het bloed. Als opruimcoach haal ik veel voldoening uit het geven van hulp bij verhuizen. Tussentijds geef ik ook begeleiding door middel van huiswerkopdrachten en telefonisch contact, zodat jijzelf de touwtjes in handen hebt om jouw spullen op te ruimen en te organiseren. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik ben te bereiken op 06 333 45 665 of stuur een e-mail naar info@pakt-aan.nl.