Spullen uitzoeken voor het verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van je spullen? Dan sta ik met Pak’t aan graag voor je klaar. Samen zoeken we je spullen uit en kijken we wat er wel mee verhuisd en wat er weg kan. De spullen die je wegdoet, doneren we zo veel mogelijk. Zo wordt jij blij doordat je meer rust en overzicht aanbrengt, maar doe je een ander ook meteen een plezier.

Verhuis enkel de spullen mee die je nog gebruikt of waar je waarde aan hecht

Of je nu alles samen wilt uitzoeken of enkel je kleding; bij Pak’t aan kan het allebei. Zo wordt je precies geholpen waar je dat ook echt nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat je het overzicht houdt en dat alleen die spullen meeverhuizen waar je ook echt wat aan hebt of die voor jou van waarde zijn. Op die manier kun je straks in je nieuwe huis eenvoudig vinden wat je zoekt en hoef je niet nog een keer door die berg spullen heen.

pexels-cottonbro-4553157

Samen geven we jouw spullen een goede plek in je nieuwe huis

Uiteraard kan ik je ook helpen om de spullen in je nieuwe woning een goede plek te geven. We zorgen dan samen voor een opbergsysteem dat voor jou goed werkt. Doordat je dan alles beter kunt vinden, zul je minder tijd en energie verspillen aan het zoeken van wat je nodig hebt. Zo haal je meer uit je dag en kan je volop genieten van je nieuwe paleisje! Bovendien zorgt een opgeruimd huis ook voor rust in je hoofd. Dat kan je wel gebruiken na al het werk van de verhuizing.

Maak een afspraak voor een eerste kennismaking

Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen bij jouw verhuizing? Neem dan gerust contact met mij op door te bellen naar +31 6 333 456 65 of een e-mail te sturen naar info@pakt-aan.nl. Dan leer ik graag meer over jou en je hulpvraag in een eerste kennismakingsgesprek. Vervolgens kijken we samen hoe ik jou het beste kan helpen. Meteen een afspraak maken? Klik hier onder op de knop!