Yvette Loeve

Eigenaar Pak't aan

Over mij

Organiseren en structureren – dat zit mij van jongs af aan al in het bloed. Waar ik toen mijn kamertje steeds opnieuw indeelde om tot de ideale inrichting te komen, help ik nu anderen meer structuur en vrolijkheid in huis te brengen. Van huis uit heb ik dit niet mee gekregen, maar ik leerde al snel dat ik structuur nodig had om mijn andere dingen in mijn leven aan te kunnen pakken. 

een paar Dingen waar ik heel blij van word

pexels-griffin-wooldridge-5580070

Fitness

pexels-sharon-mccutcheon-1148399

Leren

pexels-lydia-bond-1562262

Zonnebloemen

Tussen het steeds organiseren van mijn kamer en het begin van mijn eigen bedrijf zitten een aantal stappen die tot Pak’t aan hebben geleid. Ik begon na de middelbare school met de studie detailhandel. Het leek mij namelijk fantastisch om iedere dag te organiseren, sorteren en om ervoor te zorgen dat de winkel er strak uitziet. Door de jaren heen heb ik diverse bijbanen gehad waarin ik werken en leren combineerde en ik heb daarbij onder andere een leidinggevende functie gehad. Ik heb dan ook al jong geleerd om anderen te begeleiden en er achter te komen hoe je mensen kan laten groeien. Dit vond ik zelfs zo interessant dat ik op mijn 23e Toegepaste Psychologie ben gaan studeren. Dit neem ik nu mee in mijn bedrijf om mensen zelfvertrouwen mee te geven, waardoor ze dingen wel kunnen waarvan ze eerst dachten dat het niet mogelijk was.

In 2019 heb ik de Opleiding Professional Organizer Particulieren gevolgd bij De Huishoudcoach. Vervolgens heb ik coachende vaardigheden aangeleerd bij de School voor Organizing. Nu gebruik ik de kennis die ik bij deze opleidingen heb opgedaan om met mijn eigen bedrijf Pak’t aan anderen te helpen.

Eerlijkheid, openheid en een positieve instelling zijn voor mij heel belangrijk en dat neem ik dan ook in mijn werk mee. Hierdoor pak ik door, ook als het even tegenzit.

Contact

Bel of app

+31 6 333 456 65

Mail

info@pakt-aan.nl

ik staand