Prijzen & pakketten

Hieronder vind je mijn pakketten waaruit je kan kiezen wanneer jij klaar bent om aan te pakken. Het is mogelijk om in overleg pakketten aan te passen of aan te vullen. Op ieder genoemd pakket ontvang je een oplopende pakketkorting. Neem gerust contact met mij op als je ergens vragen over hebt. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend!

beginner

€147

Kennismaking

3 uur aanpakken

Tips&tricks

doorzetter

€447

Kennismaking

9 uur aanpakken

Tips&tricks

Huiswerkopdrachten

Tussentijds telefonisch contact

aanpakker

€747

Kennismaking

15 uur aanpakken

Tips&tricks

Huiswerkopdrachten

Tussentijds telefonisch contact

Extra tijd

€55

Iets meer tijd nodig tijdens een afspraak? Je kan dan losse uren bijboeken. Eén extra uur kost €55,-.

Het is dus niet nodig om nog een heel pakket af te nemen!

De keuze voor extra uren kan je vooraf maken, maar dat kan ook terwijl we bezig zijn.

Extra kosten

Bij de aangeboden pakketten zijn kleine organizing materialen en reiskosten tot 25 km enkele reis inbegrepen. Hierna breng ik €0,19 per gereden kilometer in rekening.

Cadeaubon

Let op!: De ontvanger van de cadeaubon moet instemmen met het krijgen van hulp bij opruimen. Voor het behalen van een goed resultaat is het namelijk belangrijk dat de ontvanger gemotiveerd is om aan te pakken. Vraag daarom vooraf altijd even of de ontvanger graag wil starten met opruimen.

Download nu meteen het gratis e-book voor een opgeruimde werkplek

“In één woord: GENIETEN!”

Yvette is een super fijne opruimcoach. Ze is meerdere keren bij mij in huis geweest. Ik heb aansturing nodig in het krijgen van overzicht, omdat ik hier vanwege ADD moeite mee heb het alleen te doen. Ik heb moeite met beginnen, met aan de gang blijven, en met focussen. Ik vind alles belangrijk, alles interessant, en denk vaak: ow, dit kan ik wel even tussendoor doen. Met iemand die mij aanstuurt, begin ik tenminste aan dat gestelde doel, de vaart blijft er in en er is een eindtijd. Yvette kan dat heel goed en heeft een duidelijke structuur in haar aansturing. Ze doet dit rustig en duidelijk en geeft je de tijd om het te laten doordringen. Dit is heel belangrijk, want opruimen - en wegdoen, is heel leuk als het klaar is, maar het proces zelf kan best eng zijn. Want ineens moet je de stuff facen/aankijken waar je al die tijd van wegkeek of die je achter deurtjes stopte en propte. We hebben meerdere pijnplekken in mijn huis aangepakt. Oh wat is dat héérlijk rustig nu in mijn toch al drukke hoofd, ik heb zelfs een stuk lege plank! In één woord: GENIETEN!
Gerrie Berkvens