Een opruimcoach voor rust en ruimte

Stoor jij je al een tijdje aan de spullen in jouw huis? Zie jij het overzicht niet meer en heb je moeite om dingen te vinden? Als opruimcoach help ik jou om weer orde in de chaos te scheppen. Stap voor stap werken wij samen naar een opgeruimd huis. Ik help jou met het maken van keuzes over spullen en een ruimte te creëren waar jij je fijn bij voelt. Niet alleen spullen wegdoen, maar ook nieuwe elementen inbrengen die jou vreugde geven zorgen ervoor dat jouw huis voelt als een thuis. Zo heb je meer overzicht en rust om positieve dingen toe te laten in jouw leven.

Waar help ik jou als opruimcoach bij?

Als opruimcoach help ik jou graag bij het aanpakken van specifieke woonruimtes of gedeeltes van jouw woning. Wil jij bijvoorbeeld meer rust ervaren in jouw woonkamer of slaapkamer? Puilt jouw kledingkast uit van kleren die je eigenlijk niet meer draagt? Door jouw kledingkast te organiseren hoef jij ’s ochtends minder lang te verzinnen wat je die dag aantrekt. Op deze manier draag je alleen kleding waar jij je goed bij voelt, zodat je beter in je vel zit. Zo houd je meer energie over voor een positieve en productieve dag!

p zoek naar een opruimcoach?

Verschillende pakketten

Bij Pak’t aan bied ik verschillende pakketten om jouw woning weer netjes en overzichtelijk te maken. Welk pakket bij jou past, hangt af van waar jij precies hulp bij nodig hebt. Heb jij bijvoorbeeld ondersteuning nodig van een opruimcoach om jouw slaapkamer en kledingkast op te ruimen? Dan zit je met een beginnerspakket van 3 uur goed. Wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet in jouw woning, kies dan voor het aanpakkerspakket. Hierbij gaan we 15 uur grondig aan de slag om op te ruimen en overzicht te brengen. Ook geef ik jou tips & tricks mee zodat jij zelf handvatten hebt om georganiseerd te blijven.

Over Pak’t aan

Organiseren en structureren zit mij vanaf jongs af aan al in het bloed. Als opruimcoach haal ik veel voldoening uit structuur en vrolijkheid creëren voor anderen. Vanuit mijn achtergrond in de detailhandel en toegepaste psychologie, heb ik mijn talenten voor organiseren en mensen een goed gevoel geven verder kunnen ontwikkelen. Met mijn opleiding ‘Professional organizer‘ en de ‘School voor organizing’ gebruik ik deze kennis om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op. ook voor hulp bij verhuizen ben ik te bereiken op 06 333 45 665 of stuur een e-mail naar info@pakt-aan.nl.