Professional organizer nodig?

Mis jij overzicht en rust in je huis? Als professional organizer help ik jou om weer orde in de chaos te scheppen. Stoor jij je al een tijd aan de rommel in huis, maar weet je niet goed waar te beginnen? Stap voor stap begeleid ik jou om rust en ruimte te brengen in jouw woning. Ik help jou met het maken van keuzes om spullen weg te doen of juist te houden. Maar ook het inbrengen van kleine dingen in jouw interieur die een lach op jouw gezicht brengen is belangrijk. Je wilt je namelijk goed en vrolijk voelen in jouw woning. Wij gaan samen aan de slag zodat jouw huis echt als een thuis voelt!

Waar help ik jou bij als professional organizer?

Als opruimcoach help ik jou graag bij het uitzoeken en organiseren van jouw spullen. Heb je een specifieke woonruimte die je eindelijk wilt aanpakken? Ligt jouw woonkamer bijvoorbeeld vol met spullen die je niet gebruikt en zie je door de bomen het bos niet meer? Of heb je door de jaren heen flink wat kleding verzameld die je amper draagt, maar ook niet weg wil gooien? Samen zoeken wij uit welke kleding jou een goed gevoel geeft. De kleding die je niet meer nodig hebt wordt gedoneerd aan een goed doel. Zo heb jij een opgeruimd gevoel, en heeft een ander ook plezier van jouw oude spullen.

Heb je een professional organizer nodig?

Hulp bij verhuizen

Als professional organizer help ik jou ook graag met het organiseren en opruimen van jouw woning. Ga jij binnenkort verhuizen? Bij een verhuizing komt veel kijken. Het inpakken, weggooien en opnieuw organiseren van jouw nieuwe woning kan een hele klus zijn. Ik geef dan ook graag hulp bij verhuizen zodat je volop kan genieten van jouw nieuwe paleisje! Een opgeruimd huis geeft ook een opgeruimd hoofd. Zo begin je vol energie aan een frisse start.

Over Pak’t aan

Organiseren en structureren zit mij vanaf jongs af aan al in het bloed. Als professional organizer haal ik veel voldoening uit structuur en vrolijkheid creëren voor anderen. Ik bied verschillende pakketten aan waarmee jouw woning weer netjes en overzichtelijk gemaakt wordt. Iedere woning is weer anders, waardoor ik samen met jou kijk waar jij hulp bij nodig hebt. Zo kies je bijvoorbeeld voor een pakket van 3 uur, 9 uur of 15 uur. Tussentijds geef ik ook begeleiding door middel van huiswerkopdrachten en telefonisch contact, zodat jij zelf de touwtjes in handen hebt om jouw woonruimtes te organiseren. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik ben te bereiken op 0633345665 of stuur een e-mail naar info@pakt-aan.nl.